JU MIRËPRESIM NË AMBJENTET TONA

Rruga Perlat Rexhepi, pas Xheko Imperial, pranë Tiki Bar

BioJu – Natural Choice

Për të dhënë sugjerimet tuaja apo bashkëpunime na kontaktoni:

Supermarketi BioJu

I pari i këtij lloji në Shqipëri, BioJu ofron një gamë të gjërë prdouktesh, të cilat importohen direkt nga vendet europianë dhe kompani lider në kultivimin, rritjen dhe prodhimin e ushqimeve 100% bio. Produktet e ofruara janë të gjitha të çertifikuara.

Kontakt

vendi png
Rr. “Perlat Rexhepi”,
pranë Tiki Bar, Tiranë
email
info@bioju.al
cel png
Cel: +35569 80 60 222
orari png
Çdo ditë: 08:00 – 23:00

Për më shumë mund të na ndiqni në rrjetet sociale