Për çdo sugjerim që ju keni, jeni të mirëpritur të na shkruani:

Supermarketi BioJu

BioJu garanton cilësi dhe përgjegjëshmëri. Cilësia për ne nënkupton në radhë të parë shëndetin dhe sigurinë e konsumatorëve tanë, sikurse përmbushjen e përgjegjësive sociale dhe mjedisore në të gjithë zinxhirin e prodhimit dhe furnizimit.

Format e kontaktit

vendi png
Në pikën tonë:
Rr. “Perlat Rexhepi”, pranë Tiki Bar, Tiranë
email
Në adresën e emailit:
i.xhoxhi@bioju.al
cel png
Në numrin e kontaktit:
+35569 80 60 222
sup
Oraret e shërbimit:
08:00- 23:00