Si te blejme

Mjaftojnë pak klikime për të realizuar me lehtësi blerjet në marketin online Bio Ju dhe për të patur
produktet e zgjedhura në shtëpinë tuaj.

Disa udhëzime të thjeshta se si të blini:

1. Shfletoni kategorinë e produkteve në “Bli produktet” dhe zgjidhni atë që ju nevojitet.
2. Zgjidhni sasinë dhe shtypni “Shto në shportë”.
3. Për të parë porosinë klikoni “Shporta”, në pjesën e sipërme, në të djathtë të faqes.
4. Nëse doni të ndryshoni porosinë, bëni ndryshimin dhe klikoni “Përditëso shportën”.
5. Rishikoni porosinë. Klikoni ‘’Vazhdo me pagesën”.
6. Plotësoni të dhënat tuaja. Pas plotësimit të adresës sistemi llogarit paraprakisht cmimin e
transportit.
7. Zgjidhni mënyrën e pagesës. Klikoni “Përfundo porosinë”.
8. Prisni dorëzimin e porosisë tuaj.

 

Një mundësi tjetër është të bleni nga supermarketet Bio Ju duke kontaktuar menjëherë
+355698060222/+355697041573.

× Chat!