Si te paguajme

Pagesa në dorëzim:

Ju mund të bëni pagesën e porosisë suaj “Cash” nëse dëshironi. Pasi keni klikuar “Vazhdo me pagesën”
dhe keni plotësuar të gjitha të dhënat, sigurohuni të zgjidhni opsionin “Paguaj Cash në dorëzim”. Pagesa
i dorëzohet korrierit Cash, në momentin kur merrini porosinë tuaj.

× Chat!