VIZIONI & MISIONI

Bio Ju garanton cilësi dhe përgjegjëshmëri. Cilësia për ne nënkupton në radhë të parë shëndetin dhe sigurinë e konsumatorëve tanë, sikurse përmbushjen e përgjegjësive sociale dhe mjedisore në të gjithë zinxhirin e prodhimit dhe furnizimit. Për punonjësit tanë, ne jemi një punëdhënës i përgjegjshëm dhe i konsoliduar. Për partnerët tane ne jemi një partner korrekt dhe i ndershën në biznes.

BioJu- Natural Choice

BioJu është supermarket tërësisht Shqiptar, i pari i këtij llojit, me një gamë të gjerë produktesh, ku mbizoterojnë mbi 80- 90% të produkteve Bio

ÇFARË OFROJMË

Bio Ju ofron gamën më të plotë të produkteve, duke filluar nga produktet e ftohta, produkteve e ngrira, pijet alkolike dhe jo alkolike, sallameri, shumellojshmeri djathrash duke vazhduar me tej me linjën e plotë të kujdesit për bebet & femijët, kujdesin personal, higjenën e ambjenteve dhe kujdesin për kafshët. Produktet janë të gjitha të çertifikuara dhe janë të importura të gjitha nga vendet europiane, si Itali, Gjermani, Hollandë dhe Angli.

JEMI ZGJEDHJA E PARË:

Ne përkushtohemi çdo ditë për t`i ofruar çdo individi mundësine për tu kujdesur për shëndetin e tyre, duke bërë një “zgjedhje natyrale” me Bio Ju.