MIRËSEVINI NË SUPERMARKETIN BIOJU

RRETH NESH

Bio Ju është i pari supermarket bio në Shqipëri

PRODUKTET

Mbi 5000 produkte organike të ofruara për ju

LINJA ESKLUZIVE

Produkte specifike dhe linja eskluzive vijnë enkas për ju

OFERTA

Broshura e ofertave të vlefshme nga 23 Dhjetor deri në 13 Janar

INFORMACIONE

Bio Ju garanton cilësi dhe përgjegjëshmëri

PROMOCIONE

Përkushtohemi çdo ditë për të ofruar mundësi

GALERIA

Foto të ambjenteve dhe eventeve të ndryshme

VENDODHJA

Rruga “Perlat Rexhepi”, pranë Tiki Bar