Produkte vegane

Produkte vegane
Organike dhe vegane, produkte që respektojnë shëndetin, mjedisin dhe mirëqenien e kafshëve

Karakteristikat themelore të produkteve vegane në Bio Ju:
– mungesë të përbërësve me origjinë shtazore;
– ndalim i përdorimit të substancave dhe materialeve të marra ose të nxjerra nga OMGJ (të dyja
me origjinë shtazore dhe bimore);
– procedura specifike për produktin vegan, në lidhje me blerjen e lëndëve të para, kualifikimin e
furnizuesit, vlerësimin e rrezikut të ndotjes dhe prania e certifikimit Bio.

Bio Vegan

Aromatizues për ambjentin Bio

L

200ml

Bio Vegan

Aromatizues për ambjentin Bio

L

200ml

Bio Vegan

Arra shqeme Bio

L

150g

Bio Pa gluten Vegan

Bajame të prera hollë Bio

L

50g

× Chat!