Fruta & perime te fresketa

Fruta dhe perime të freskëta Bio
Perime të freskëta Bio të certifikuara. Produktet e tokës (perime sezonale, frutat e para të kopshtit) të kultivuara me respektin më të madh për natyrën, sipas diktateve të bujqësisë organike.Për t’i dhënë pjatave tuaja aromat e fushës dhe një shije më origjinale!

Fruta të freskëta Bio të certifikuara
Në tryezën tuaj vetëm cilësitë më të mira, të kultivuara duke përdorur substanca rreptësisht me origjinë natyrore dhe organike, pa pesticide dhe OMGJ. Plot shije dhe të sigurta.

× Chat!