Produkte pa laktoze

Produkte pa laktoze
Laktoza është sheqeri i qumështit dhe për tu përthithur nga trupi duhet të zbërthehet në glukozë dhe galaktozë nga laktaza enzimë. Në produktet pa laktozë (laktozë <0.01%), përdoret qumësht pa laktozë, i prodhuar përmes një procesi teknologjik që përfshin trajtimin e qumështit me laktazën enzimë, në mënyrë që të "thyejë" laktozën në glukozë dhe galaktozë dhe të bëjë më shumë qumësht të tretshëm edhe për ata që nuk prodhojnë laktaza.

 

Bio Pa gluten Vegan

Çokollatë me kokos Bio

L

40g

Bio

Djathë Bio

L

150 g

Bio

Djathë dhie në feta Bio

L

125 g

Bio Pa gluten Vegan

Haribo Bio

L

100g

Bio Pa gluten Vegan

Haribo Bio

L

100g

Bio Pa gluten Vegan

Haribo Bio

L

100g

Bio Pa gluten Vegan

Haribo Bio

L

100g

× Chat!