Produkte pa gluten

Produkte pa gluten
Gluteni është proteina që gjendet në disa drithëra si gruri, farro, tërshëra, thekra. Mungon në oriz, mel, misër dhe në disa pseudo-drithëra si hikërror (poligonacea), amaranth dhe quinoa (chenopodiacee). Linja Gluten Free ofron një gamë të gjerë produktesh, që nga përgatitjet për bukë, pica dhe ëmbëlsira deri tek mëngjesi.

Bio Pa gluten

Amaranto Bio

299 L

500 g

Bio Pa gluten Vegan

Bajame të prera hollë Bio

269 L

50g

Bio Pa gluten Vegan

Barretë Bio

179 L

30 g

Bio Pa gluten Vegan

Barretë me çokollatë Bio

139 L

25 g

Bio Pa gluten

Barretë me çokollatë Bio

139 L

25 g

× Chat!