Bukë Bio

L

Produkti eshte shitur

Përshkrim

Bukë me quinoa pa vaj të shtuar.

Informacion shtesë

Brand

Sottolestelle

Claim

Bio, Vegan

Allergies

Pa qumësht dhe pa vezë. Është përdorur maja organike. Përmban gluten dhe gjurmë të sojës;fara susami dhe fruta të thata.

Unit

400 g

Bio Vegan
× Chat!